Da se u porodici Bastelac snaja i sverkva odlično slažu, pokazele su u kulinarskom šou "Majke i Snajke".

"Brza je, sposobna, kad sprema slavu, za jedan dan sve spremi", rekla je Ljubica za svoju snaju. Da je njihov odnos ispunjen međusobnim poštovanjem, Sanela je istakla za portal "Lepa i srećna" i naglasila da u njihovoj porodici nema dileme oko raspodele kulinarskih poslova. Svekrva Ljubica je za kuvanje zadužena preko nedelje, dok snaja Sanela tu dužnost preuzima preko vikenda.

"Svaki vikend je moj vikend za kuvanje, jer skekrva kuva preko nedelje kada ja radim. Svaki dan imamo neku poslasticu u kući, a svekrvina omiljena poslastica je baklava sa orasima. Svi spremamo isto: kore, orah ali je tajna je u prelivu", rekla nam je Sanela, koja je nerado otkrila koja je to magična razmere koja njihovu baklavu čini toliko ukusnom: "Koliko šećera toliko vode" kazala je kratko ne otkrivajući baš sve detalje.

Sanela je istakla da njen suprug Nenad nije zahtevan jer je gurman i uživa u hrani.

"Njegovo omiljeno jelo je piletina sa četiri vrste sira, sa domaćim sosom, u koji stavljam neutralnu ili običnu pavlaku, buđavi sir, kajmak i zdenka sir. Kada se meso ispeče izvadim ga iz tiganje i u preostalu masnoću umešam sireve"

Gledajte "Majke&Snajke" svakog radnog dana na Kurir televiziji od 20 časova i reprizu narednog dana u 15.05 časova.

 Izvor: Lepa&Srećna