Sastojci:
- 500 gr praziluka
- 1 dcl soka od paradajza ili mlevenog paradajza "u flaši"
- 2 kašike ulja
- so, biber
Priprema: Očistite praziluk, presecite po dužini na pola i dobro operite pa sitno naseckajte na sasvim tanke rezance - što tanje, to bolje.
Posolite i izgnječite prstima. Izmešajte ulje sa sokom od paradajza, prelijte preko praziluka i dobro promešajte. Neka odstoji u frižideru. Ako volite malo kiselije, možete dodati čak i koju kap limunovog soka, a odozgo pospite mrvljenim biberom.
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka