Sastojci:
- 1/2 kg spanaća
- 100 g gorgonzola
- 100 g parmezana
- 1/2 l mleka
- 3 kašike brašna
- 2 kašike ulja
- so
- 7 kora za lazanje
Priprema:
Spanać obarite i ocedite, pa sitno iseckajte. Na ulju upržite brašno, mešajući dodajte mleko da dobijete srednje gust sos. Sos posolite, sklonite ga s vatre, pa u njega narendajte parmezan. Od parmezana ostavite trećinu za posipanje odozgo. U podmazanu vatrostalnu posudu stavite koru, preko nje sos, odozgo spanać, i na kraju kockice gorgonzole. Ređajte tako dok ne utrošite sav materijal. Odozgo pospite ostatkom parmezana. Pecite na 200 stepeni oko pola sata.
Recepte piše: Milja Lukić
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka