Priprema:
Skuvajte pasulj (prvu vodu bacite) ili nabavite pasulj u konzervi.
Skuvajte makarone u posoljenoj vodi i ocedite.
Očistite luk, iseckajte sitno i prodinstajte na ulju pa dodajte očišćenu i sitno seckanu šargarepu.
Dodajte krupno mleveno meso i meso izvađeno iz creva za kobasicu.
Pržite kratko pa dodajte seckan paradajz (ako je svež ili smrznut, prethodno ga oljuštite) i dinstajte dok šargarepa ne bude mekana. Dodajte i seckan beli luk.
Nalijte supu, dodajte začine, pa umešajte kuvan pasulj.
Doterajte ukus po želji i na kraju dodajte kuvane makarone.
Možete posuti peršunom, a ko voli može dodati još malo maslinovog ulja na kraju.
Recept: Kika K.
Izvor: Lepa & Srećna
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka