- Sastojci:
- 500 g očišćene cvekle
- 1 velika ljutika / aljma
- po ukusu so i biber
- 2 kašičice dijon senfa
- kašika ulja od avocada
- 2 kašike jabukovog sirćeta
- sitno iseckan; peršun, nana
Priprema:
Cveklu očistiti, oljuštiti i izrendati na krupnu stranu renda.
Ljutiku očistiti i izrendati na istu stranu ili iseckati na tanke kraće listiće ili iseckati što sitnije možete.
U zdelu sipati ulje, dijon senf, sirće, so i biber i umutiti sa žicom.
Preliti preko salate, dodati začinske biljke po vašem izboru, promešati i ostaviti desetak minuta da se ukusi sjedine.
Izvor: Pomoravka
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka