Sastojci:
- 3-4 nara
- kristal šećer (po želji)
- boca šampanjca (ohlađenog)
Priprema:
Očistite narove i povadite semenke (lepo uputstvo ćete pronaći ovde). Izmešajte seme u blenderu pa kašu procedite tako da dobijete lep sok od nara.
Ako je izuzetno kiseo, savetujemo da ga zasladite šećerom. U visoke čaše za šampanjac sipajte tri prsta soka pa dopunite rashlađenim šampanjcem.
Možete upotrebiti i pire od kajsija ili jagoda umesto nara, samo je važno da koristite sezonsko voće.
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka