Potrebno je:
- 1 kg jagnjetine od buta (bez kosti)
- šolja punomasnog jogurta
- puna kašika zelenog kardamoma (semenke)
- majoran, timijan, ruzmarin
- tucani šareni biber
- so
Vreme pripreme: 90 minuta
Priprema:
Začine (kardamom, majoran, timijan, ruzmarin, biber) istucajte u avanu ili grubo sameljite. Meso isecite na komade, deblje komade zasecite, posolite, pospite začinima i premažite jogurtom. Ubacite u kesu za pečenje, kesu zatvorite, ostavite da kratko odstoji i pecite na 200 stepeni 75 minuta.
Marija Jakob
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka