Priprema:
Sitno iseckati crni luk i dodati ga u mlevenu piletinu.
Umesiti meso dodajući začine i mast.
Ostaviti ga da stoji u frižideru oko jedan sat da se malo stegne.
Prstima oblikovati ćevape i uvijati ih oko štapića za ražnjiće.
Peći na vrelom roštilju, gril tiganju ili u rerni.
Napomena: možete smanjiti količinu sastojaka, ali zadržite razmeru mesa i luka.
Takođe, piletinu možete zameniti mešavinom jagnjećeg i junećeg mesa, a umesto masti koristiti ovčiji loj.
Recept: Kika K.
Izvor: Lepa&Srećna
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka