Priprema:
Pileće šnicle dobro istući, posoliti i pobiberiti.
Uvaljati ih u brašno pa u jaja i prezlu i pržiti na srednjoj vatri u dubljem ulju.
Vaditi na kuhinjski papir da se ocede od viška masnoće.
Na malo ulja ugrejati kašiku brašna, samo da pobeli. Dolivati malo po malo sok od paradajza ili pulpu blendiranog (prethodno oljuštenog) paradajza.
Ukuvati sos do željene gustine, dodati šećer, so i biber po želji.
U pleh poređati pohovane pileće šnicle, preliti sosom od paradajza i posuti parmezanom.
Zapeći u rerni desetak minuta.
Služiti sa špagetama, barenim krompirom ili pomfritom.
Ako želite da kao prilog poslužite špagete, pripremite veću količinu sosa.
Izvor: Lepa&Srećna
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka