Za mešenje hrono hleba može se koristiti pšenično integralno, ovseno, heljdino, ječmeno, speltino i raženo brašno.
Priprema:
Sve sastojke izmešati i testo ostaviti na sobnoj temperaturi, pokriveno u činiji.
Postavite pek papir u pleh, premažite ga uljem i sipajte testo pa pospite semenkama po želji.
Peći oko 40 minuta, na temperaturi od oko 180C stepeni.
Izvor: Lepa&Srećna
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka