- Sastojci
- 800 g svinjskog filea
- 4 glavice crnog luka
- 2 dl belog vina
- 5 kašika maslinovog ulja
- so, biber
Od mesa isecite 3-4 medaljona.
Na ulju dinstajte rendan ili samleven luk oko 15 minuta, dodajte meso i dinstajte još 5 minuta.
Posolite, pobiberite, nalijte vinom, poklopite, smanjite vatru i dinstajte oko pola sata.
S vremena na vreme okrenite meso.
Recepte piše: Milja Lukić
Izvor: Lepa & Srećna
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka