- Sastojci
- 6 ribljih fileta
- 200 g kornfleksa
- 2 dl jogurta
- 1 kašičica senfa
- 1/2 kašičice soli
- 2-3 čena drobljenog belog luka
- 1/4 kašičice mlevenog bibera
- 100 g brašna
Stavite kornfleks u kesu i izdrobite ga (ne suviše sitno).
Pomešajte jogurt, beli luk i senf. Odvojeno pomešajte brašno, so i biber. Filete uvaljajte prvo u smesu s brašnom, zatim u smesu s jogurtom, pa u isitnjeni kornfleks.
Stavite u pleh obložen pek-papirom, prelijte s malo ulja i pecite na 200 stepeni pola sata.
Miljin savet: Ako su fileti smrznuti, odmrznite ih i dobro posušite!
Recepte piše: Milja Lukić
Izvor: Lepa & Srećna
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka