Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KAD GOD KUPITE PAPIR ZA PEČENJE, URADITE 1 STVAR: Uštedećete mnogo vremena a kuhinja će biti čistija

Nova upotreba papira za pečenje - biće vam čistija kuhinja ako probate ovaj trik!

  Izvor: Youtube / Noreen's Kitchen

Kuhinjski elementi kao da "upijaju" masnoću, zar ne? Svaka domaćica zna koliko je teško skinuti kombinaciju prašine i masnih isparenja koji se prosto skore u naslage koje je teško oribati.

Možda će vas zanimati

Imamo odličan savet za vas! Postavite po jedan list papira za pečenje na gornje površine i on će skupljati te masne pare i prašinu.

Znamo da mnoge žene misle kako je bolje tu staviti papir za pakovanje. Ali, budimo iskrene: koliko nam posla treba da isečemo odgovarajuću dimenziju, koliko često zaboravimo da kupimo novu rolnu papira? Koliko vremena potrošimo da izaberemo odgovarajući desen, iako znamo da se ove površine i ne vide?

Možda će vas zanimati

Papir za pečenje rešava sve te problemčiće. Ne treba vam podsetnik - kad kupite novo pakovanje, tad je i vreme za zamenu. I da ne zaboravimo - ne može ni kuhinjski ubrus da posluži kao zamena - suviše je lagan i papiri će leteti sa ormarića pri prvoj promaji.

Ako su kuhinjski elementi visoki, ovo će vam biti veliko olakšanje. Gornje površine su često najprljavija mesta u kuhinji, a ovako će održavanje biti mnogo jednostavnije. Ako se pojavljuju insekti u kući, slobodno možete na ovaj papir da postavite i neko domaće sredstvo protiv bubašvaba, a ribanje više neće biti potrebno.

Možda će vas zanimati

Izvor: Lepa&Srećna

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije