Skupi tretmani i šoping omiljeni su način da troši pare Roma Abdesalam, tikotokerka koja za sebe kaže da je "po zanimanju, ćerka". Ima više od 600 hiljada obožavalaca koji je, istovremeno, i vole i mrze zbog luksuza kojim je svakodnevno okružena.

"Ne znam kako žene koje rade od 9 do 17 časova uspevaju da brinu o sebi", kaže Roma. "Ja to vreme potrošim na tretmane. Ne navijam sat za buđenje, počinjem jutro kafom i, pošto mrzim da bilo šta radim, i kafu naručim da mi donesu kući", objašnjava influenserka.

Pošto popije kafu, Roma vežba, ide kod frizera pa u šoping, a ruča u 13h. Nakon toga se trudi da obavi još jedan trening, ali jedva da ima vremena da se spremi za izlazak.

"Mrzim da sama perem kosu - to je mnogo posla za mene", kaže Roma. "Zato plaćam druge da je peru i feniraju nekoliko puta nedeljno."

roma abdesalam
Instagram / therealsahd 

Na botoks i iscrtavanje obrva ide jednom u tri meseca, jednom mesečno na mikronidling, a jednom nedeljno ima tretman za zatezanje tela. Takođe, svake nedelje se pdvrgne limfnoj masaži i nekom kozmetičkom tretmanu.

Sve njene izdatke plaćaju roditelji, a voli da putuje, pa Njujork u kojem živi napušta desetak puta godišnje. "Samo su mi jednom oduzeli kreditnu karticu, mnogo sam potrošila", priča Roma. Na Tiktoku je mnogi kritikuju, a njen odgovor je "Ni ja ne dolazim na vaše radno mesto, ne znam zašto kritikujete moje. Ja sam ćerka po zanimanju, sa punim radnim vremenom."

Posebno je zanimljivo to što joj upravo objave o luksuznom životu donose pratioce, preglede video klipova pa time i novac. Konačno dobila svoj izvor prihoda - TikTok. Mesečno zaradi na njemu oko 20 hiljada funti, ali su njeni troškovi zasad daleko veći. "Roditelji ipak žele da se zaposlim", priznaje Roma. Pogledajte kako izgleda jedan njen dan - na obrve je potrošila 600 funti, na trening pilatesa 100, a evo šta je sve kupila...

Kako devojka zarađuje na TikToku od priče o šopingu tiktok/therealsahd

Izvor: Lepa&Srećna