Na kraju godine, svode se računi i bilansi, analiziraju glavni trendovi - u modi, nezi lepote, ali i onome što je sastavni deo romantične ljubavi - intimnim odnosima. Gugl je napravio svoju čuvenu listu o najčešće pretraživanim pitanjima, pa je sad ceo svet zainteresovan da sazna - šta ljude zanima najviše?

Na vrhu liste je "speed bump position", poza koja već dobija razne prevode, a jedan je "brzi ulaz". Neobičan nadimak je dao Tom Kler, jedan od učesnika britanskog rijaliti programa "Ostrvo ljubavi".

Čim ga je izgovorio, masa sveta je nagrnula na Gugl da sazna kakva je ovo poza. Ispostavilo se da je to varijacija u kojoj je žena leži potrbuške, ali ispod stomaka stavi jastuk kako bi se kukovi izdigli.  

zena i muskarac u krevetu 3.jpg
Shutterstock  

Zanimljivo je da je na visokom, drugom mestu ovog spiska i prastaro pitanje - da li žena može da ostane u drugom stanju ako održava intimne odnose a već je trudna, a sledi briga o bezbednosti bebe. Lekari uvek naglašavaju da za to nema razloga ukoliko vam baš vaš ginekolog nije rekao da odnose treba da izbegavate.

Pojava krvi nakon odnosa je, takođe, često pretraživan pojam, a mogući uzrok se može prepoznati na osnovu količine krvarenja, kako piše Yumama. 

Najveći internet pretraživač je zabeležio da je mnogo puta postavljeno i pitanje - na koliko sastanaka treba otići pre stupanja u intimne odnose, kao i koliko kalorija može da se potroši tokom se*sa. Odgovor na drugo pitanje glasi - 3 do 4 kalorije tokom jednog minuta, a za prvo pitanje bismo voleli da čujemo od vas - šta vi mislite? I pročitajte - kad žene imaju najveću želju za odnosima!

BONUS VIDEO:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.