Kad mogu da se jadaju bez brige da će ih neko prepoznati i ogovarati, ljudi su spremni da otkriju i svoje najveće tajne. Tako je i na sajtu "Visper" gde mogu da se ispovedaju anonimno.

Ljubavni odnosi su, kao i uvek, među najzanimljivijim temama. Zašto su raskidali veze, šta im je smetalo kod partnera i, naročito, koji su najčudniji razlozi zbog kojih su se odlučivali za razlaz?

Ovo pitanje često nastavi da kopka napuštenu ženu ili muškaraca. U ovim ispovestima, može se nekad naći bar ideja o tome šta je partneru možda smetalo. Razmena ljubavi i nežnosti je često kamen spoticanja.

"Nije ni htela ni umela da se mazi", napisao je jedan momak. "To mi je mnogo smetalo. Ja volim da se mazim, a posebno mi je bilo čudno što to nije ništa teško. Kako neko uopšte može da ima otpor prema tome?", pita se on.

svadja.jpg
Shutterstock  

Komunikacija je drugi razlog razmimoilaženja. Jedna učesnica na ovom forumu je odustala od veze zato što joj muškarac nije slao poruke, a ni odgovarao redovno na njih. "Trebalo mu je i po nekoliko sati, pa i nekoliko dana", kaže ona. "Nikakve emocije nije pokazivao i ne stidim se da kažem da sam ga ostavila zbog loših poruka."

Treba biti oprezan i pri naglom iskazivanju prejakih emocija. "Kad mi je rekao da me voli posle tri nedelje poznanstva, to je za mene bio kraj", tvrdi jedna žena.

veridba-min.jpg
Shutterstock  

Psiholozi bi rekli kako ovako nagli izlivi osećanja bude nepoverenje, jer mnogi rezonuju - kako je brzo došla "ljubav", tako će brzo i otići.

Partneri nisu spremni da tolerišu opsesivnu predanost drugim stvarima u životu, naročito ako to ide na uštrb veze. Tako je jedna žena ostavila momka zato što je bio previše posvećen svom automobilu. "To je išlo dotle da mi ponavlja kako je bez para, a onda bi odjednom kupio neku glupost za auto. Sa mnom je uvek cicijašio", bila je nezadovoljna.

Tekst: Lepa&Srećna