Tekst: Promo

Alergije su postale prava napast modernog doba I sve više ljudi pati od različitih reakcija kože na konzervanse, parfeme, veštačke boje I teške hemikalije. Međutim, proizvodi brenda Frosch potpuno su sigurni I preporučuju se osobama sklonim alergijama koje žele da ih spreče, tj da žive zdravo.

Liniju Frosch baby čini šest inovativnih visokoefikasnih proizvoda koji se baziraju na prirodnim sastojcima, zbog čega su sigurni po zdravlje I životnu sredinu.Hipoalergene formule su od izuzetne važnosti jer čuvaju imuni sistem bebe. Najmlađe ne izlažu alergijskim reakcijama I tako brinu o pravilnom rastu I razvoju deteta.

Ovaj nemački brend već tri decenije posvećen je konceptu ekoloških proizvoda koji efikasno čiste I štite životnu sredinu I zdravlje ljudi.

Frosch baby Deterdžent za flašice i cucle

higijena za najmladje sredstva za ciscenje
Promo 

Izuzetno hipoalergijsko sredstvo za pranje uklanja ostatke mleka, soka I hrane sa cucli I ostalog bebi-posuđa. Blaga formula lako se ispira I apsolutno je bezopasna, pa je deterdžent pogodan za čišćenje igračaka I sličnih proizvoda koji bi mogli da završe u dečijim ustima.

Frosch baby odstračivač fleka

higijena za najmladje sredstva za ciscenje
Promo 

Moćno sredstvo za uklanjanje fleka, naročito onih upornih koje su se osušile. Snažna formulacija sa dodacima biljnog porekla I velikom količinom enzima deluje efikasno protiv mrlja I u isto vreme čuva boje tkanine.

Frosch baby omekšivač, pogodan za vegane

higijena za najmladje sredstva za ciscenje
Promo 

Hipoalergeno sredstvo savršeno za osetljivu bebinu kožu. Blaga formulacija sa dodatkom ekstrakta kamilice pomaže u ispiranju veša I čini ga vidmo mekim, glatkim I nežnim na dodir.

Frosch baby higijensko sredstvo za čišćenje

higijena za najmladje sredstva za ciscenje
Promo 

Nežno I temeljno uklanja ostatke mleka, soka I ostatke hrane I priljavštonu sa svih površina u sobi vaše bebe – sa igračaka, stolica za hranjenje, ormarića… Blaga hipoalergijska formula sa provitaminom B lako se ispira I apsolutno je bezopasna za dete.


Frosh baby tečni deterdžent za pranje

higijena za najmladje sredstva za ciscenje
Promo 

Nenadmašan je za pranje već od 20º. Pouzdano uklanja I naupornije fleke. Sa hipoalergenim svojstvom ekstrakta kamilice pogodan je I za najosetljiviju kožu. Ne sadrži boje I konzervans.

NOVO - Frosh baby deterdžent za beli veš

Praškasti deterdžent za beli veš sa provitaminom B odlično pere na temperaturama već od 30º. Pouzdano uklanja I najupornije fleke. Hipoalegenog svojstva pogodan je I za najosetljiviju kožu. Bez boja I konzervansa . Formula je 100% od biljnih sastojaka. Vegan.