TV voditeljku Natašu Pavlović cela Srbija zna kao Praktičnuženu, a njena nova slika sa bebom raznežila je ceo Instagram, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: PRAKTIČNA ŽENA NEĆE PROSLAVITI 10. GODIŠNJICU BRAKA: ovo je istina o ljubavnom životu voditeljke Nataše Pavlović (FOTO)

Praktična žena ima dva sina, Olega koji već ide u školu, dok je drugog sina Jana dobila pre oko 10 meseci.

Ova voditeljka za sebe kaže da je zaista praktična žena jer je uspela da balansira između porodice i zahtevnog posla. Nataša je radila svoju emisiju sve do samog porođaja, a vrlo brzo se vratila i sa porodiljskog.

Iako je često objavljivala slike sa starijim sinom, ovoga puta je slika sa mlađim sinom Janom osvojila srca na  Instagramu. Naime, Nataša je objavila sliku na kojoj u bazenu drži bebu i napisala: "Moj prvi veliki kupanjac!"

Kliknite OVDE da pogledate sliku Praktične žene sa mlađim sinom!

PageBreak

Slika za manje od 24 sata ima oko 15 000 lajkova, a mnoge dame su se raznežile i ostavljale pozitivne komentare ispod fotografije.

PROČITAJTE JOŠ: PRAKTIČNA ŽENA OTKRILA NAJVEĆI PROBLEM U VASPITANJU SINA: evo protiv čega se TV voditeljka Nataša Pavlović dugo borila

Voditeljkini obožavaoci jedva čekaju nove porodične fotografije Praktične žene, a ne sumnjamo da će biti još lepih i srećnih slika, naročito sa slavlja jer će Jan u julu proslaviti prvi rođendan.

Kliknite OVDE da pročitate istinu o braku Praktične žene!

Izvor: Lepa & srećna