Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Život piše priče

PRAKTIČNA ŽENA NEĆE PROSLAVITI 10. GODIŠNJICU BRAKA: ovo je istina o ljubavnom životu voditeljke Nataše Pavlović (FOTO)

Autor Teodora Andric
Autor Teodora Andric

Voditeljka Nataša Pavlović je celoj Srbiji poznata kao Praktična žena, a evo šta je otkrila o svom odnosu sa suprugom i kako uspeva da balansira između posla i porodice!

Izvor: Foto: YouTube/printscreen

Jedna od voditeljki koju obožavaju gotovo sve žene, a posebno domaćice, Nataša Pavlović, priznaje da nije očekivala kako će njena "Praktična žena" postići uspeh koji ima sada, piše Glossy. Kako kaže ponosna vlasnica ovog koncepta, dugo je smišljala kako će da izgleda njen finalni proizvod, a trud i kreativnost isplatili su joj se u potpunosti. Ipak, ona ističe da joj je i od karijere i popularnosti bitnija porodica, suprug Predrag i sinovi Oleg i osmomesečni Jan.

PROČITAJTE JOŠ: PRAKTIČNA ŽENA OTKRILA NAJVEĆI PROBLEM U VASPITANJU SINA: evo protiv čega se TV voditeljka Nataša Pavlović dugo borila (FOTO)

- Nisam ni sanjala da će emisija biti ovoliko popularna. Dve godine sam zapisivala svoje ideje i u glavi vodila emisiju, krčkala sve. Kada su se kockice sklopile uspela sam da to realizujem - kaže Nataša i dodaje da posao ukombinovan sa porodicom ume da bude veoma stresan.

- Nekada je sve napeto. Ne želim da moja porodica trpi jer sam ja prvenstveno posvećena majka. Ali, srećom većinu stvari za posao pripremam od kuće tako da sa Olegom mogu da učim i radim domaće zadatke, a i da brinem o bebi. Suprug mi je velika podrška, a tu je i moja mama, koja čuva unučiće kada sam na snimanjima. Najstresnije je bilo prošlog leta jer je u isto vreme Oleg krenuo u prvi razred, ja sam se porodila, i preselili smo se u novi stan. Bukvalno nisam znala gde se nalazim. Onda je počela nova sezona, a Jan je imao samo četiri meseca. Tada sam presekla i rekla da ću probati da nastavim sa emisijom samo ukoliko se porodica ne oseti zapostavljenom. I uspela sam - opisuje voditeljka, koja iako radi u istoj firmi sa suprugom, kaže da se njih dvoje uopšte ne sreću na poslu.

Kliknite OVDE da pročitate zašto Praktična žena ipak neće proslaviti godišnjicu braka!

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...

Popularno

Najnovije