Najbolji svetski teniser Novak Đoković oduševio je fanove kratkim video klipom u kojem pokazuje koliko uživa u pripremama za ovaj bitan porodični datum, prvi rođendan sina Stefana.

Iako je Stefan suviše mali da bi razumeo o čemu se radi, čini se da ga veoma uveseljava Novakov trud.

"U pripremama za Stefanov rođendan tata mora da bude i mađioničar. Znam da nije najsavršenija kuća od balona, ali važno je da sam se potrudio, zar ne? Ovo je do sada bila neverovatna godina. Toliko pređenih meridijana, ali na kraju dana moje omiljeno mesto je topli dom pored Jelene, našeg divnog dečaka i naših ljubimaca", napisao je Novak na Fejsbuku.

VIŠE: Čestitajte i vi Stefanu rođendan: Novak i Jelena Đoković spremaju slavlje, a čestitke već stižu! (FOTO + VIDEO)

Preparing for Stefan's bday. I wanted to be full on daddy and bring out all the tricks :) my dog balloon was not such a success but as I said, it is always important to give it a try :) it's been an amazing year with lots of travel but this is the place I always come back to, and always want to be. Home with my wife and son and dogs #familytime #happymomentsU pripremama za Stefanov rođendan tata mora da bude i mađioničar :) znam da nije najsavršenija kuca od balona, ali važno je da sam se potrudio, zar ne? :) Ovo je do sada bila neverovatna godina. Toliko pređenih meridijana, ali na kraju dana moje omiljeno mesto je topli dom pored Jelene, našeg divnog dečaka i naših ljubimaca :)

Posted by Novak Djokovic on Tuesday, 20 October 2015

A lepa mama je na svom Instagram profilu svetu ponosno pokazala umetničke sklonosti svog sinčića! 

S obzirom na to da su i Jelena i Novak veoma prizemni bez obzira na planetarnu popularnost, naslednika Stefana takođe vaspitavaju u tim manirima. Iako svi već očekuju da će i maleni Đoković za koju godinu uzeti reket u ruke, čini se da njega već sada privlači i umetnost.

"Stefan multitaskinguje", napisala je Jelena uz fotografiju, označivši je dodatno sa tagom #familymoments (porodični trenuci).

Zavirite i u našu FOTO-GALERIJU!

Izvor: Story

LepaiSrecna U domu porodice Đoković sve je spremno za proslavu prvog Stefanovog rođendana. Ponosni tata će izgleda (konačno) pokazati i svoje magične moći... evo kako!