Srećan rođendan ponosni prinče iz Srbije, dečače Novaka i Jelene. Želim ti da dostigneš velike stvari u svom životu. Uvek budi blagosloven i čini svoje roditelje ponosnim - napisala je Iza iz Poljske, piše Story 18. oktobra 2015. godine.

Na sajtu Groupcard ljudi iz celog sveta već su počeli sa čestitkama i uputili su srdačne reči Stefanu Đokoviću koji će 21. oktobra 2015. godine napuniti godinu dana! 

"Srećan rođendan detetu kralja tenisa", napisala je Mira iz Njujorka.

"Neka tvoj rođendan bude ispunjen sa mnogo sati sreće, a tvoj život sa mnogo radosnih rođendana", Emilija iz Makedonije. Čestitke je mali Stefan dobio i iz Kine, Čilea, Engleske... i naravno Srbije.

"Đokovići ne jedu slatkiše, pa će se na rođendanskom stolu naći zdrava opcija, ali isto tako ukusna i lepa", takođe otkriva izvor.

PROČITAJTE JOŠ: Kako se hrani Jelena Đoković: Ovo je moj recept za kolače (FOTO)

Ono što je Jeleni i Novaku važno je da njihovom nasledniku, kada poraste, uspomene na detinjstvo budu trenuci koje je proveo sa porodicom, jer najvažnije je da su na okupu. "Stefan je beba, on još ne razume šta je to rođendan, pa je ova proslava više Novakova i Jelenina. Njihova želja je da kada Stefan bude stariji, kada pogleda kako su obeležili njegov prvi rođendan - da vidi porodičnu sliku. Oni žele da sinu pokažu da ništa materijalno i svetlucavo nije lepše od iskrenih, lepih momenata u krugu svojih najbližih". 

"S obzirom na to da su stalno na putu i da su retki trenuci kada porodica može da se okupi, Jelena i Novak odlučili su da Stefanov rođendan obeleže porodično, okupljanjem kod kuće u Monte Karlu, a potom da zajedno odu u šetnju u prirodi i da se sa Steafanom poigraju u parku", otkriva izvor, piše Blic.

A dok je tata Nole pobeđivao u Kini, Jelena pored obaveza koje ima u Fondaciji, u slobodno vreme, kada Stefan zaspi, priprema za Novaka i njega rođendansko iznenađenje!

Naime, Jelena je odlučila da pripremi film koji je skup svih interesantnih momenata iz Stefanove prve godine života. Film će na rođendan zajedno odgledati i uživaće u zajedničkim trenucima i privatnosti...

Profimedia, LepaiSrecna Obožavaoci iz celog sveta šalju čestitke Stefanu Đokoviću za njegov prvi rođendan! Evo kako i vi to možete da uradite...