Drugi po redu Burger fest na Kalemegdanu u organizaciji Monda i Beofesta, i uz podršku Grada Beograda, Beokoma i SAD ambasade, koji je počeo 27. maja, završava se danas, 5. juna.

Iza nas su dani smeha i druženja, brojnih takmičenja, uživanja u hrani, piću i modernim hitovima, a zabava je svakodnevno bila organizovana kako za odrasle, tako i za one najmlađe.

Juče su proglašeni i pobednci stručnog žirija u takmičenju za najbolji burger, a prvo mesto osvojio je Z Burger. Na drugoj poziciji se našao burger Fat Boys, dok je treće mesto zauzeo Smash burger.

Bogat program ispunio je sve dane Burger festa i oduševio posetioce, a ništa drugačije neće biti ni danas, kada nas čeka veliko finale.

Burger fest-18.jpg
Promo 

Do 15 sati, deca se mogu zabaviti na radionici za najmlađe u organizaciji Frikoma, a zatim od 15 do 17 časova sledi Beer pong takmičenje, u kom možete oprobati svoje veštine.

Dobra muzika bila je sastavni deo svakog dana festivala, te će tako biti sve do večeras, a posetioce će najpre, od 14 do 18 sati, hitovima zagrejati DJ Miss Millie.

Kao vrhunac večeri, zvaničan kraj festivala označiće nastup DJ-a Vlade Molda, koji će pred publikom biti od 18 do 23 časa.

Burger fest-38.jpg
Promo 

Dođite i danas na Kalemegdan po dozu pozitivne energije, ukusne hrane i nezaboravne zabave!

Partneri koji su nam pomogli u realizaciji ovog jedinstvenog događaja su: Coca Cola, Birra Moretti, Naked, Frikom, Balkan Bet, MC Cain, Tvojih 5 Minuta, Mars i Glovo.