Humanitarnu akciju organizovali su glumci, a podržala je Fondacija "Novak Đoković", a cilj je bilo prikupljanje sredstava za decu rudara stradalih u rudniku Soko u Sokobanji.

Jelena i Novak Đoković u jednom trenutku izašli su na binu i zapevali zajedno sa glumcima, među kojima je bila i Jelena Gavrilović, koja je na Noletovu suprugu ostavila poseban utisak.

Njih dve su delile scenu i mikrofon, a Jelena Đoković nije krila oduševljenje svojom imenjakinjom, te joj se nakon predstave javno obratila putem Instagrama.

"Jelena, žena premoćnog glasa, koja svoj glas daje deci. Za mene - heroina", napisala je Jelena Đoković uz zajedničku fotografiju sa glumicom.

Svoje impresije podelila je i Jelena Gavrilović.

"Divno veče sa prijateljima! Hvala svima koji su izdvojili novac i kupili karte. Ovo je jedna od onih večeri kada ti je srce puno. Godinama plovi ovaj brod. Čast je biti deo njegove posade", poručila je glumica.

Ovaj plemeniti projekat bio je inicijativa naših proslavljenih glumaca Gorice Popović, Svetlane Cece Bojković, Tihomira Stanića, Anite Mančić i Jelene Stupljanin, a podržan je od strane Fondacije "Novak Đoković", Patrijaršije SPC, kao i brojnih kompanija, medija, ali i pojedinaca.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna