Da se ne treba nervirati oko stvari na koje ne možemo da utičemo, mudrost je koja mnogima olakšava život. Nje se pridržava i pevačica Edita Aradinović, koja, kao i sve njene kolege s estrade, ne može da nastupa, pa samim tim ima smanjene prihode.

"Slažem se sa kolegama da smo u teškoj situaciji, ali ne želim da dajem tome na značaju, jer to neće promeniti ništa i doneti nam novac i posao. I hrabro je i ludo u isto vreme, baš kao i ja", rekla je Edita koje ne krije da je i sama u nezavidnoj finansijskoj situaciji:

"Ograničeni smo u dosta toga, pa su se i rashodi smanjili. Neću da lažem i da kažem da ne osećam krizu i da mi je super, ali šta sad? Kada vidim kako ljudi kupuju u prodavnicama namirnice i odvajaju dinar po dinar, zahvalna sam bogu na svemu", rekla je Edita za "Blic" koja ne skriva da posećuje psihologa.

"Dosta sporo radimo i temeljno da bi bilo efektno, jer sam se u dosta stvari zapustila verovali ili ne, i onda idemo baš korak po korak. Za sada radimo na mojim ciljevima i na ostvarivanju", bila je iskrena pevačica.

 Izvor: Lepa&Srećna