U uzbudljivom kulinarskom šouu "Majke&Snajke" dešavale su se interesantne situacije. Pored toga što su majka Vesna i snajka Nađa kuvale i borile se za nagredu, Seka i Raša su se sve vreme prepucavali. Seka je Rašu zadirkivala da on obožava snajke, a pogovoto da skuva ručak umesto njih.

"Ti si ustvari snajka. Završi svoje jelo", rekla je Seka.

Njihova mini-rasprava je počela kada je snajka Nađa Rašu zamolila da isecka luk.

"Rašo ja sam čula da Vi najbolje u celom gradu, pa i šire seckate luk", rekla je snajka.

Raša se odmah latio posla i isekcao snajki luk za bolonjeze. Seka se na to naljutila i rekla da nije fer prema drugim takmičarima i da će prilikom ocenjivanja ocenu dati Raši, a ne takmičarki.

Nakon toga Seka je zatražila da zamene mesta kako Raša ne bi u potpunosti skuvao jelo snajki, a onda je odlučila da mu baci jedan "čeri paradajz", naravno na njegov zahtev.

seka gadjala rasu majke i snajke
Foto: Printscreen/ YouTube Kurir 

"Seko baci čeri? Hoću baš da me gađaš", rekao je Raša, a kada je Seka htela još jedan da mu baci, on joj je odgovorio: "Neću, jako gađaš".

Interesantne pošalice su zbijali jedno drugom na račun, a publika u studiju i kraj malih ekrana se slatko zabavljala i nasmejala.
Zanimljivo je da snajku kulinarstvo ne zanima preterano i da ne kuva često, razmljivo, s obzirom da je veoma mlada. Ipak, ona se zbog svoje svekrve odlučila na takmičenje, a sinu se dopalo više majčino jelo.

Ovaj uzbudljiv, napet i komičan kulinarski šou "Majke&Snajke" možete gledati svakog radnog dana od 20 časova na Kurir TV-u.

Izvor: Lepa&Srećna