Monika Lazić, učesnica najuzbudljivije kulinarske emisije "Majke&Snajke" koja se premijerno prikazuje na televiziji Kurir svakog radnog dana u 20 časova i pobednica ovonedeljnog takmičenja, za portal Lepa&Srećna otkrila je šta to nedeljom voli da sprema kao i koja je svekrvina omiljena poslastica. 

Pitali smo je šta se to nalazi na nedeljnom meniju porodice Lazić.

"Od toga da li kuvam ja ili svekrva zavisi šta imamo nedeljom ra ručak. Ona je više naklonjena domaćoj, a ja bosanskoj kuhinji. Ipak, mlinci sa ćuretinom i piletinom su nam omiljeno jelo. Pripremo ga tako što gotove kore od mlinaca, potopiimo u rastopljenu kocku za supu. Za to vreme se ćuretina ispečena na štapiće preprži, stavi na dno, a potpom se prekrije bešamel sosom, preko idu mlicni, naizmenično fil, a preko gorgonzola. Zapeče se u rerni na 30 minuta", rekla je Monika i otkrila da su princes krofne omiljeni recept njene svekrve.

Monika Lazić je u emisiji "Majke i snajke" istakla da voli da pravi kiflice i pite, ali je naglasila da se najbolje snalazi u svojoj kuhinji, gde zna gde joj šta stoji. 

Gledajte "Majke&Snajke" svakog radnog dana na Kurir televiziji od 20 časova i reprizu narednog dana u 15.05 časova.

Izvor: Lepa&Srećna