Angelina Džoli i Bred Pit se približavaju dugo očekivanom ročištu povodom razvoda braka i borbe za starateljstvo, koje bi moglo uključivati svedočenje njihovo troje maloletne dece, kao i svedočenje u vezi sa navodima o porodičnom nasilju.

Prema sudskim spisima, do kojih je došao portal "The Blast", Anđelina je podnela nekoliko dokumenata sudu o navodnom porodičnom nasilju od strane Breda, dok su živeli u zajednici.

Uz glumičino svedočenje, postoji zaseban dokument koji se odnosi na svedočenje maloletne dece bivšeg para. Oboje moraju da dozvole sud da uključi Šajlo, Noksa i Vivijen u njihov postupak razvoda, kako bi deca dala svoje izjave. Medoks, Zahara i Paks takođe bi mogli da svedoče na suđenju, međutim, svi su punoletni i nije im potreban pristanak starijih.

Podsetimo da je Anđelina već ranije potezala pitanje podobnosti Breda da se stara o deci, navodeći detalje o njegovom alkoholisanju. Takođe ga je neposredno po objavi razvoda braka optužila da je u privatnom avionu izvršio “verbalno i fizičko nasilje nad svojom decom” Otkriveno je da su ga ovim povodom istraživali FBI i socijalne službe u Los Anđelesu, međutim, Bred je bio oslobođen tih optužbi.

Izvor blizak paru otkrio je kako se obe filmske zvezde osećaju povodom ovako agresivne borbe za starateljstvo: "Bredovo srce je slomljeno zato što su oni u središtu ove ružne bitke već toliko dugo." Dok je za Anđelinu rekao da se ona ponaša zaštitnički.

Izvor: Lepa&Srećna