Popularna pevačica Aleksandra Prijović pojavila se na proslavi u restoranu na Dedinju, koju je priredila Lepa Brena 29. oktobra 2018. godine, povodom dva uspešna koncerta održana u Štark areni, piše Lepa & Srećna.

PROČITAJTE JOŠ: ODUŠEVILA! ALEKSANDRA PRIJOVIĆ U KAPUTU KOJI ĆE SVE ŽENE ŽELETI OVE ZIME: topla i efektna kombinacija za hladne dane (FOTO)

Lepa trudnica došla je sa suprugom Filipom Živojinovićem i po njenom osmehu se videlo da uživa i u trudnoći i u zabavi. Aleksandra je ponovo oduševila sve žene svojim modnim izborom. Njene svedene kombinacije postaju sinonim za eleganciju, a ona svojim modnim izborima diktira jesenje trendove

Kliknite OVDE da pročitate nastavak teksta i da vidite Aleksandrinu celokupnu modnu kombinaciju!

PageBreak

Ko kaže da je za večernju zabavu potrebno da se nose cipele sa visokim štiklama i uske haljine? Pevačica je za ovu priliku obukla moderne kožne pantalone u crnoj boji i uparila ih je sa sivom bluzom sa neobičnim detaljima poput pertli na reveru i krznenim kićankama. Bluza ima i kapuljaču koja je takođe oivičena krznom. Krzno je modni detalj sezone, pa mu očigledno nije odolela ni ona. Celu kombinaciju je zaokružila predivnim bež kaputom, koji je najpopularniji trend ove sezone. Kosu je uvila u blage lokne i na licu ima veoma malo šminke. Ovakav modni izbor je savršen za dnevne varijante, a i za veče.

PROČITAJTE JOŠ: ALEKSANDRA PRIJOVIĆ, SUPER MODERNA TRUDNICA: mini haljina i frizura s loknama oduševili Instagram (FOTO)

Umesto cipela sa visokom štiklom Aleksandra se ponovo odlučila za ravne čizme što je definitivno dodalo šarm na celokupnu kombinaciju. Moramo da priznamo da ovakve svedene kombinacije najlepše pristaju pevačici i ističu njenu lepotu. 

Kliknite OVDE da vidite još slika ove modne kombinacije!

PageBreak

Kliknite OVDE da vidite još slika!

PageBreak

Izvor: Lepa & Srećna