Poznata pevačica Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović očekuju bebu, a trudnoća nije sprečila poznatu pevačicu da izgleda sjajno u svakoj prilici i da blista, piše Lepa & Srećna

PROČITAJTE JOŠ: ODUŠEVILA! ALEKSANDRA PRIJOVIĆ U KAPUTU KOJI ĆE SVE ŽENE ŽELETI OVE ZIME: topla i efektna kombinacija za hladne dane (FOTO)

Aleksandra se pojavila na snimanju emisije "Zvezde Granda" ovog puta je je pevačica odlučila da izađe iz tamnih i crnih modnih kombinacija koje je u zadnje vreme birala za izlazak ili šetnju. Pevačica je oduševila sve u retro crno-beloj haljini koja je donela pravo osveženje u njen stil i komentari oduševljenja su pljuštali. 

Kliknite OVDE da pročitate nastavak teksta i da vidite Aleksandrin stil!

View this post on Instagram

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) on Oct 3, 2018 at 3:14am PDT

PageBreak

Aleksandra je unela i još jednu promenu i umesto ravno očešljane i zalizane kose u rep ona se odlučila za nestašne lokne koje su znatno osvežile njen izgled. 

PROČITAJTE JOŠ: ALEKSANDRA PRIJOVIĆ U NAJLEPŠIM CIPELAMA ZA JESEN ODUŠEVILA SVE NA INSTAGRAMU: sve žene sada žele ovakvu obuću savršenu za hladne i kišne dane (FOTO)

Fenomenalna haljina je šarom uspešno prikrila trudnički stomak a celokupan stil je učinio da pevačica blista. 

Kliknite OVDE da vidite listate slike ove modne kombinacije u galeriji!

Izvor: Lepa & Srećna

LepaiSrecna Pevačica Aleksandra Prijović zablistala je u ovoj odličnoj modnoj kombinaciji a pozitivni komentari na Instagramu su pljuštali!