Blogerka Zorana Jovanović nije više u ljubavnoj romansi sa makedonskim fudbalerom Bobanom Nikolovim. Mediji prenose da je ljubav između fubalera i blogerke više ne postoji, da su vezu raskinuli i da je do kraha došlo na njenu inicijativu. 

Loši odnosi u vezi i neslaganja su doveli do razlaza veze o kojoj je brujao region. Blogerka Zorana je, između ostalog, istakla da joj Boban Nikolov i dalje piše u nadi da će se pomiriti, ali da ona to trenutno nema na umu.

Podsetimo da su se blogerka Zorana Jovanović i Boban Nikolov upoznali početkom 2020. godine i uplovili u ljubavnu vezu nedugo zatim, dok je on igrao za mađarski tim. Zorana je tada više puta odlazila kod njega u posetu, a par je nedavno počeo da otkriva vezu na društvenim mrežama. Prvo je blogerka postavila objavu, gde je u komentarima bio emotikon srca koji joj je poslao Nikolov, na šta mu je ona uzvratila opet srcem. Krajem prošle godine je postavila sliku na kojoj je tajanstveni muškarac grli, gde se lice ne vidi, ali po rukama se može reći da je u pitanju Nikolov.

Muški sat i duks sa Zoranine slike su identični kao i na slikama koje je on objavljivao. Često je on objavljivao slike sa njenim psom Aspenom na storije.

Izvor: Lepa&Srećna