Zahvaljujući tituli najbolje snajke u Prijepolju, neobična Mimi je stigla do svih srpskih medija. Ova vredna Indijka je osvojila srce Slobodana Simovića i odlučila da, zbog njega, dođe u Srbiju i tu se nastani zauvek. 

Tahmila koju svi zovu kratko - Mimi - upoznala je Slobodana u Kataru gde su oboje radili. Na pitanje šta joj se posebno ovde dopada, ona sa smehom odgovara da je jedino što je za nju "posebno" Slobodan. "Moja ljubav", kaže ona uz osmeh i gleda zaljubljeno u muža.

snaja iz indije prijepolje 2.jpg
RTS printscreen 

Ona je usvojila srpske običaje, a zbog muža je i katoličku veru zamenila pravoslavnom. Upravo ljubav je ključ njihove bračne sreće. Danas Mimi čuva i običaje iz svog kraja i Slobodan je u tome podržava.

"Mi smo bili u Indiji i kada su mog muža videli, kaže moja mama, tata - ja sad mogu umrem, nema ništa sekiram", dodaje Mimi.

Kako kaže Slobodan, velika razdaljina od Miminog rodnog kraja danas nije tako velika prepreka. "Išli smo vođeni srcem i ona i ja. Pokazalo se da je to najbolje, nikakvih problema nema, danas je to drugačije, postoji video poziv", priča Slobodan za RTS.

muz iz prijepolja.jpg
RTS printscreen 

Svekrva Finka je veoma zadovoljna snajom i kaže da ona u potpunosti zaslužuje titulu "najbolja snajka Prijepolja". 

"Zaslužuje naravno, zaslužuje, vredna je, ekonomična, sve hoće da radi, evo i drva je složila, frizer mi je, nisam otišla kod frizera kako je ona došla", objašnjava svekrva. 

Što je najvažnije, dodaje Finka, brižna je majka Vasilu i Rosi, ali i puna ljubavi prema komšijskoj deci. Vasil uskoro treba da krene u školu, pa im je to prvi izazov, budući da Mimi još ne govori srpski baš najbolje. Ipak, odlično se sporazumeva i kaže da su sve komšije spremne da pomognu kad god zatreba. Nedavno je otvorila i salon za negu lepote, a kako izgleda njen život u Prijepolju, pogledajte u galeriji slika. 

RTS printscreen Mimi i Slobodan

Tekst: Lepa&Srećna