Snežana Dakić je poznata kao žena sa mnogo stila, a nedavno je i na televiziji pokazala krcat garderober. "Ovo je samo detalj bogate kolekcije", napomenula je tada, istakavši da već dugo nosi iste brojeve pa sa lakoćom "uskače" i u stariju odeću i obuću.

Ona veoma vodi računa i o svojoj vitkoj liniji, redovno vežba, vozi rolere i ponosna je na zategnute mišiće i mladalačku liniju. Uvek insistira i na tome da muškarci ne primećuju celulit i da žene treba da se opuste. I pored svega toga, na prvim fotografijama sa letovanja, voditeljka je snimljena kako se kupa - obučena!

snezana dakic 6.jpg
Instagram / snezanadakic 

"Iz poštovanja prema lokalnoj tradiciji, kupam se obučena", objasnila je Snežana u video snimku sa Maldiva. Ona je trenutno u Maleu, gde važi pravilo da se na plažu i kupanje može samo pokrivenog tela.

Na drugim, turističkim ostrvima, kao i u letovalištima Maldiva, turistima je - naravno - dozvoljeno da se kupaju u kupaćim kostimima.

Snežana je dobila mnoštvo pohvala za svoj postupak. "Bravo, Sneki, uvek s poštovanjem", pišu joj obožavaoci. Ona je najavila da će već od sutra ona nositi bikini, a njeni fanovi jedva čekaju da vide kakve su efekte dali njeni napori da održi kondiciju i lep izgled. 

Do tada, zavirite u galeriju slika i pogledajte kako je izgledala dok se kupa obučena!

Instagram / snezanadakic Ovo su pravila na Maldivima

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna