Sin Lidije Vukićević uživa sa svojom devojkom Nađom na letovanju, a popularna glumica redovno lajkuje fotografije srećnog para.

Andrej Mrkela (30) je Lidijin sin iz braka sa Mitrom Mrkelom i, poput svog slavnog oca, gradi karijeru u sportskom menadžmentu.  Za lepu Nađu svi kažu da veoma liči na Lidiju.

Visoka i vitka, lepotica ima izuzetno duge noge, lepu i dugu smeđu kosu, ali kažu da joj ipak nedostaju sitne  kovrdže da bi bila "ista Lidočka". Žene se šale i kažu da će taj "nedostatak" svaki frizer lako ispraviti.

andrej mrkela devojka nadja.jpg
Instagram / andrejmrkela 

Popularna glumica je već više puta naglasila da se ne meša u izbor i odluke svojih sinova, ali da ume da bude surovo iskrena. Zato njene lajkove sad svi doživljavaju kao odobravanje, pa se mnogi pitaju kad će svadba. 

"Koju god devojku da su doveli u kuću, osim ako me nisu pitali za mišljenje, a ja sam surovo iskrena, uvek sam doživljavala kao dragu osobu. Sećam se jednom da sam Andrejovoj devojci videla suze u očima. Bilo mi je šokantno da u mojoj kući nečije dete plače", ispričala je svojevremeno Lidija za Gloriju.

Tada se pokazalo i da je spremna da zaštiti buduću snajku. "Bez uplitanja o čemu je reč, rekla sam mu da treba da se srami. Naravno da najviše volim svoje sinove, ali imam empatiju prema drugoj, posebno ženskoj deci. I dan-danas sam sa nekim Andrejovim bivšim devojkama u kontaktu", kaže Lidija.

Više slika srećnog Andreja sa Nađom pogledajte u galeriji!

Instagram / andrejmrkela Lidija Vukićević lajkuje slike svog sina i lepe Nađe

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna