Ljubav hrvatske glumice Tihane Lazović (32) i 12 godina starijeg Baneta Trifunovića (44) počela je uoči početka snimanja serije "Tajkun" u kojoj su oboje igrali.

Zaljubili su se jedno u drugo na druženju u jednom beogradskom kafiću, u koji je Bane došao neplanirano, ne sluteći da će mu baš to veče promeniti život.

"Ni danas nemam odgovor na pitanje šta mi se desilo te noći. Ne znam šta me je nateralo da dođem u taj kafić, ko me je oteo i odveo tamo, pošto sam pre toga bio na koncertu mog prijatelja Marčela u Božidarcu i trebalo je da sa njima idem dalje. Ali otišao sam, i to sam, što inače nikad ne radim. I ostao. Valjda je postojao dobar razlog zbog čega se sve dogodilo baš tako", rekao je glumac jednom prilikom za magazin "Gloria".

bane trifunovic tihana lazovic.jpg
Instagram / tihanalazovich 

Na samom početku suočili su se sa velikim izazovom - vezom na daljinu, budući da je Tihana često imala snimanja kako u Zagrebu, tako i van regiona.

"Ona ima svoje poslove, upravo je u Zagrebu završila snimanje serije “Područje bez signala” Dalibora Matanića, sledećeg meseca putuje u Italiju da radi jedan film, zatim je u Crnoj Gori očekuje drugi. Naš posao je takav, danas ste ovde, sutra na nekom drugom mestu. Ali kad znate da ste u sigurnim rukama i da vas onaj drugi čeka, nije nikakav problem što se nećete viđati neko vreme.I uvek postoji opcija da odete kod njega na set. Jednostavno, drugačije ne možemo da funkcionišemo", ispričao je Trifunović pre dve godine.

Tihana Lazović jednom prilikom rekla je da su ona i njen sadašnji muž potpuno različitih karaktera, ali u njihovom slučaju se izreka da se suprotnosti privlače pokazala kao tačna.

"Bane je mnogo mirniji, sređeniji i fokusiraniji od mene. Čista suprotnost od mog dalmatinskog temperamenta koji stalno nešto “žuga”. To je dalmatinski izraz za “prigovaranje” ili “kukanje”", objasnila je glumica svojevremeno za "Novosti".

Lepa glumica oglasila se nakon venčanja koje je održano u nedelju, 21. avgusta, fotografijom i emotivnom porukom.

"Udala sam se ljudi! Imam pored sebe čudo od čoveka, a nas dvoje imamo najbolje prijatelje na planeti. Volim vas sve", poručila je ponosna mlada.

Još fotografija Tihane Lazović i Baneta Trifunovića pogledajte u galeriji ispod.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna