Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BILA JE KRALJICA SVADBI, SAD JE BOGATA PREDUZETNICA: "Ovo je krvav posao, ali ja mogu kad niko ne može!"

„Biti najbolja“ je ono što joj daje motivacije da toliko radi i da niže uspehe.

  Izvor: Instagram / Maja Suput

Mlada hrvatska pevačica Maja Šuput polako osvaja čitav region svojim pevanjem i nastupima, ali ponosi se i svojim počecima. Iako je karijeru započela pevajući na slavljima, te prozvana "kraljica svadbi", ona je danas jedna od najbogatijih pevačica u Hrvatskoj.

Možda će vas zanimati

Njenoj popularnosti svedoče i brojni nastupi koje Maja održava svakog dana. Međutim ovo nije njeno jedino zanimanje, pored pevanja, Maja je i preduzetnica. Osnovala je svoj brend, koji nudi razne proizvode namenjene pripadnicama lepšeg pola. Pored toga plasirala je i kozmetičku liniju sa svojim potpisom. Parfemi, sredstva za definfekciju ruku – samo su neki od brojnih proizvoda koje sadrži ova linija. Njene preduzetničke ambicije otišle su još jedan korak dalje, te je svojoj publici ponudila i dnevnik tajni za devojčice, kao i album sa dečijim pesmama.

Ideja za biznis se desila sasvim spontano: „Išla sam na jedan rođendan i nisam znala šta da kupim jednoj devojci. Njeni roditelji su mi samo rekli mala non-stop peva. Pa sam rekla ok, ajde idem po neki mikrofon. Ponuda je bila tako loša da sam se začudila, pa sam jednostavno kupila najbolji od tih svih loših. To dete je bilo najsrećnije ikada, a dobilo je loš mikrofon. Kad smo se vozili kući, rekla sam mužu za ideju i on mi je na to rekao: "Ti si taj mikrofon trebala imati odavno". I onda mi je to i omogućio. Od ideje do realizacije, prodaja je krvav posao i to će reći svaki preduzetnik“ - ispričala je pevačica za portal Žena.hr.

Ali ni jedog trenutka nije zapostavila ni pevačku karijeru. Svoje borbe s početka ovako se priseća: „Tad sam bila mlađa, išlo mi je to na živce i činilo mi se da niko ne poštuje ovo što radim jer ja radim više koncerata od svadbi, ali bilo je tako malo uspešnih poznatih žena koje pevaju po svadbama da sam se morala istaći. Jedina konkurencija mi je Jole jer ja jednostavno nemam žensku konkurenciju u toj sferi i samim time nije bilo ni teško postati kraljica. A onda kada su ljudi počeli zakazivati svadbe po mojim terminima shvatila sam da zapravo radim odlično. Naravno, to je sve odgovaralo mom egu i više ti nije teško to raditi jer da se razumemo, to je rudnik. Dođeš pre gostiju i odeš poslednji da im ulepšaš taj dan, zaista krvav posao. Stvarno to radim dobro, trudim se, zvuči čudno ali ja umrem i rodim se na toj bini i sad bi me uvredilo da mi kažu da nisam kraljica svadbi“, iskreno je rekla Šuputova.

„Biti najbolja“ je ono što joj daje motivacije da toliko radi i da niže uspehe: „Motiviše me aplauz. Uspeh. Kolege me često pitaju zašto koliko radiš, mene taj ego nosi, kad oni ne mogu - da ja mogu. Nije da neću imati za struju, ali volim taj uspeh, jako je snažan pojam te moći i uspeha kad ti neko kaže svaka čast. Bolje to nego mogla si bolje“ - zaključila je.

Pročitajte i ovo

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije