Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOVA PESMA I SPOT PRVE DAME SRPSKE TRUBE: Danijela i Milena zajedno u numeri NIKOLJDAN!

Danijela Veselinović, prva dama srpske trube i Milena Lazarević Popović, vokalna solistkinja, objavile su spot za novu pesmu “Nikoljdan”!

  Izvor: Foto: Studio Diznilend

Kroz pesmu se prožima nit istorije, tradicije i ljubavi. Od davnina je poznato da su momci išli u vojsku, rat a da su devojke, žene ostajale same čekajući da se vrate. Posebno su bili teški trenuci kad je slava i podrazumeva se da porodica bude na okupu.

Ova pesma je posvećena jednoj od najvećih srpskih slava - Nikoljdanu, a Danijela i Milena su svojom lepotom i talentom kroz muziku pokazale kako one to vide. “Na prvo slušanje pesma nam se dopala. Iako ima tešku priču, gledale smo da to prezentujemo na što vedriji način i iskreno se nadam da će se publici svideti. Uživala sam u svakom momentu, pa i oni naporniji su proticali lako zahvaljujući našoj trubačkoj princezi koja zrači jednom neverovatnom energijom” - kaze Milena.

 nova pesma nikoljdan trube Izvor: Foto: Studio Diznilend

“S obzirom na to da ja slavim Svetog Nikolu, imala sam veliku želju da ova pesma ugleda svetlost dana. Iako je ovo naš prvi zajednički projekat, funkcionisale smo kao jedna. Bilo mi je zadovoljstvo da radim na ovoj kompoziciji sa izuzetno vrednom i talentovanom osobom kao što je Milena” - prenosi nam Danijela.

 nova pesma nikoljdan trube Izvor: Foto: Studio Diznilend

Kako su poznate kao vrsne interpretatorke, sigurni smo da će Danijela i Milena publici prirediti emotivni užitak koji se dugo pamti.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije