Bivša teniserka Jelena Janković, po ugledu na svog kolegu Novaka Đokovića, odlučila je da se izmesti iz gradske vreve i kupi plac nedaleko od Novakove luksuzne vile na Fruškoj gori. Naime poznata teniserka uložila je oko dva miliona evra u plac i gradnju kuće.

Naš izvor blizak Jeleni kaže da je ona s porodicom razmatrala ideju da kupe imanje ili salaš u Vojvodini, kao i da eventualno pronađu plac na kom bi izgradili kuću. Preko prijatelja su saznali da se prodaje zemljište velike površine na Fruškoj gori koje njoj odgovara za sve što želi.

Naš sagovornik kaže da je plac poprilično veliki, iako ne zna koliko tačno ima ari. Osim velike kuće, koja će biti na sprat i imaće minimum pet spavaćih soba i toliko kupatila, veliku kuhinju, trpezariju i dnevnu sobu, Jelena je tražila da ima i veliko dvorište. Razlog za to je što želi da iza vile napravi bazen, baštu gde će moći da se druži s porodicom i prijateljima, ali i teniski teren.

To je, po rečima sagovornika, Jelenina želja, jer hoće da ostane u formi i da igra tenis kad god poželi. Budžet koji su Jankovići planirali da izdvoje za plac, gradnju kuće i prilagođavanje dvorišta njihovim željama iznosi oko dva miliona evra.

Ipak, iako je gradnja počela ubrzo nakon što su kupili zemljište, kraj radova se ne nazire uskoro. Jelena i njeni najbliži su računali da će sve biti gotovo do kraja ove godine, međutim, zbog pandemije koronavirusa gradnja je usporena.

Bivšoj teniserki se svakako sada ne žuri s tim, jer su joj se u međuvremenu promenili prioriteti. Ona je letos započela vezu sa uglednim beogradskim doktorom Brankom Baraćem, a u međuvremenu je ostala u drugom stanju. Njen porođaj se očekuje sledeće godine, tako da je sada sve podređeno njenoj trudnoći i dolasku ćerke na svet.

Upravo zato, ali i zbog poslovnih obaveza njenog partnera, nije sigurno da li će se oni preseliti na Frušku goru ili će tamo odlaziti vikendima i tokom odmora. 

Izvor: Kurir.rs / Jelena Stuparušić