HAKERI NAPALI KONSTRAKTU: Svi nalozi ukradeni, pevačica se hitno oglasila!

Konstrakta na meti hakera: napali su joj naloge na društvenim mrežama!

Instagram / konstrakta

Konstrakta je, preko noći, postala medijska senzacija broj 1 posle pobede na Pesmi za Evroviziju, a na društvenim mrežama je dobijala sve više pratilaca. Utoliko je veći šok vest da su je napali hakeri i da su joj nalozi ukradeni.

"Evo da vam se javimo, pošto smo mi jako veliki poznavaoci bezbednosti na internetu. Svi nalozi su hakovani i možda je tako bolje. Navikla sam biti sama", rekla je Konstrakta prilično opuštenim tonom. 

"Probaćemo da vratimo naloge uz pomoć stručnjaka, a ako to ne uspemo, onda idemo ispočetka", zaključila je u objavi na Instagram profilu muzičke grupe Zemlja gruva! u okviru koje nastupa.

Konstrakta je, inače, iznenadila medije mnogim svojim izjavama i reakcijama do sada - podržala je Saru Jo, mada su mnogi očekivali da će između njih dve biti jakog suparništva.  Takođe je pozitivno reagovala na komentar Ace Lukasa koji je izjavio da bi bolje prošao da je na takmičenju prao noge u lavoru. Konstrakta je na to rekla da je veoma zabavno i duhovito, kao i da bi možda najbolje bilo da je ona prala noge Aci Lukasu.

Ona sama je prilično iznenađena medijskom pažnjom koja je prati, ali je naglasila i da ne bi volela da takva pažnja obaspe i njenog muža i decu koji ne žele da se eksponiraju u javnosti. Povodom njene nove objave o hakovanim nalozima, dobila je brojne poruke podrške pratilaca Zemlje gruva! - "Podrška umetnici", "Ne treba tebi ni knjižica sa takvim mindsetom", itd.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna