Takmičenje muzičkih "veterana" "Nikad nije kasno" se bliži kraju - drugo polufinale je zakazano za 15. jun, a sa spiska kandidata su izbačena dvojica takmičara.

Oni su diskvalifikovani zbog nepravilnosti u glasanju, odnosno prevare koju je produkcija otkrila.

Zvanično saopštenje produkcije i autora emisije "Nikad nije kasno", Žike Jakšića prenosimo u celosti:

"Draga naša publiko, analizom polufinalnog glasanja na Fejsbuku je utvrđeno da su se dva kandidata služila hakerskim servisima za veštačko generisanje glasova uz korišćenje nedozvoljenih VPN servisa.

zika jaksic-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Analizu glasanja je na naš zahtev uradila švajcarska firma NTH Media koja je od Fejsbuk platforme dobila detaljan izveštaj o svakom glasu koji je pristigao sa detaljnim opisom vremena, zemlje, provajdera i IP adresom odakle je stigao.

Diskvalifikacijom tih glasova smo dobili i novog pobednika glasanja koji je regularno osvojio najveći broj glasova, a to je Miloš Radić Šeš kome od srca čestitam na zasluženom ulasku u finale", glasilo je saopštenje.

bojan.jpg
Youtube / Nikad nije kasno 

Miloš Radić Šeš je pevač se tokom takmičenja istakao svojom bojom glasa, a ostao je zapamćen i po tome što je ispričao da je pre četiri godine imao infarkt, te je posle toga počeo aktivno da peva što mu je, kako kaže, izlečilo dušu. On ima 53 godine, u penziji je zbog zdravstvenih problema, a voli da se bavi i gljivarstvom.

Pročitajte i šta je studirao Žika Jakšić.

BONUS VIDEO: 

IMAM DEVOJKU I ZALJUBLJEN SAM! Žika Jakšić otvorio dušu pa spomenuo BIVŠU SUPRUGU Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.