Ceca Ražnatović rođendan proslavlja danas, i to 51. po redu! Čestitke od ponoći pristižu na njenu adresu, a prva je bila od ćerke Anastasije koja se oglasila na "Instagramu" uputivši mami veoma emotivnu čestitku:

"Srećan rođendan najboljoj mami na svetu! Budi uvek srećna! Ništa manje ti ne pristaje! Volim te!", poručila je gospođa Gudelj.

Osim što danas duva svećice sa rođendanske torte, folk diva će upravo na rođendan obradovati publiku novim duetom sa Vojažem koji nosi naziv "Muškarčina".

Rođendansku nedelju pevačica je takođe započela poklonom za vernu publiku kada je u etar puštena njena nova numera sa kolegom i prijateljem Željkom Joksimovićem, a koja je odmah pokupila samo pozitivne komentare.

Podsećanja radi, prošlogodišnji, jubilarni rođenan je proslavila sa najbližima, iako je danima planirala veliko slavlje. Od te ideje je odustala zbog tragedije, koja se dogodila dve nedelje ranije kada je njena ćerka Anastasija izgubila bebu u petom mesecu trudnoće.

Ove godine nakon Anastasijinog venčanja proslavljenog u vili na Dedinju i slavlja u Titelu, gde je Veljko obeležio rođendan najstarijem sinu Željku, a ranije i rođenje sina Isaija, došao je red na Cecu. Savršen izgled, veliki uspesi i porodica koja je na okupu su definitivno dovoljni razlozi za proslavu rođendana.

Pogledajte i kako je Ceca došla na finale takmičenja "Zvezde Granda".

BONUS VIDEO:

Ceca Ražnatović nakon finala Zvezda Granda Kurir televizija

 Tekst: Gloria/Lepa&Srećna/K.L.