Popularni voditelj Žika Jakšić ponosan je na sinove Andriju i Dušana. Dok je Dušan, koji živi sa majkom Dajanom Paunović, još mali, stariji sin Andrija sada ponovo živi sa ocem. On je dugo bio u Nemačkoj gde se stasao i počeo da se bavi profesijom enologa

Žika snažno podržava Andriju i ne krije koliko mu prijaju njegovi uspesi na profesionalnom planu, kao i medalje koje momak niže na sajmovima vina. Nakon ženidbe, odlučio je da svije gnezdo u očevoj kući na Bežanijskoj kosi, a Žika je to oduševljeno prihvatio.

Kako je rekao za Story, prija mu život sa sinom i snajom pod istim krovom, a posebno mu je drago kada vidi kako se novopečeni mladenci dopunjuju. On ima iza sebe dva braka i kaže da u životu nije imao puno žena. 

"U svom životu nisam imao mnogo žena. Deset godina sam bio u prvom braku, sedam u drugom, ali kad bih sve godine sabrao, nije to neki veliki broj žena", izjavio je. "Nemam čime da se hvalim, jer mi nije bitno. Ima jedno pet žena koje su ostavile trag u mom srcu i ja sve njih volim, poštujem i cenim."

Žikin sin kaže da je dugo imao strah od braka, jer su ga mnogi predstavili kao "zatvor." Ipak, sad uživa kao suprug. 

zika jaksic sin andrija.jpg
Instagram / zika.jaksic 

"Mesec dana tokom zajedničkog odmora imao sam priliku da posmatram Jehoslavu, i posmatram da li je temperamentna ili povučena devojka. Odmah mi se dopala, a po uzoru na svoje roditelje posle dve godine zabavljanja smatrao sam normalnim da je zaprosim. Mnogi su mi rekli da je brak zatvor, ali ja uživam. Nikad mi nije bilo lepše u životu", Jakšićev naslednik.

Andrija i Jehoslava su se venčali u Nemačkoj, na intimnoj ceremoniji, a nekoliko meseci kasnije se preselili kod voditelja u Begrad. O njoj se vrlo malo zna. Ona ne voli medijski da se eksponira, a Instagram nalog joj je zaključan za sve znatiželjne poglede. Kako mediji pišu, bavi se kozmetikom, voli miran život daleko od estrade. 

Jakšić poštuje snajinu želju i ne forsira je da se fotografiše za medije.

Tekst: Lepa&Srećna