Između dva kruga takmičenja "Nikad nije kasno", učesnik Petar Spasojević ostao je bez svoje supruge. Veteran je odlučio da ipak nastavi da nastupa, a njegova pesma je rasplakala sve voditelje i goste. U ovoj emisiji su se čule mnoge potresne životne priče, ali ova je dirnula sve.

U publici je, tokom nastupa talentovanog Petra, jecala i njegova ćerka, a evo kako se on obratio žiriju.

"Večeras pevamo pesmu koja nema cenu, pošto je moja supruga preminula", rekao je tužno Petar. "Prošli put kada smo bili ovde, ona je bila dobro, sad je situacija takva", kazao je takmičar, koji je odlučio da svojoj ženi, koja je umrla od karcinoma, posveti posebnu pesmu.

nikad nije kasno petar spasojevic-min.jpg
Youtube / Nikad nije kasno 

Numeru "Svirajte noćas samo za nju" je izveo vrlo nadahnuto, a Tijana Dapčević i Enes Begović u žiriju nisu mogli da zadrže suze. "Ovo je i za moje ćerke, i za moje prijatelje i za sve koji me znaju", rekao je Petar pre nego što je zapevao.

U prethodnoj emisiji, on je kazao da mu je supruga obolela i da se bori sa kancerom. "U pitanju je već treća metastaza. Proširilo se i do bubrega, komplikacija je generalno ozbiljna", rekao je Petar.

Dok je pevao, u publici je sedela i njegova ćerka u crnini, plačući slušala oca i pevala sa njim. "Ja sam se jedva kontrolisala, u par navrata sam se raspala. Ja bam od srca zahvaljujem na ovakvoj izvedbi, još uvek ne mogu da se sastavim",  jedva je kroz suze izgovorila Tijana Dapčevič.

Žika Jakšić je vrlo emotivno zahvalio Petru i rekao da je tužan, ali i ponosan što se u emisiji "Nikad nije kasno" doživljavaju tako iskrene i duboke emocije.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna