Prošlo je skoro osam godina otkako je Selin Dion (56) ostala bez svog muža i dugogodišnjeg menadžera Renea Anželila. On je umro od karcinoma, a svetska pevačka zvezda se bori sa "sindromom ukočene osobe".

U novom intervjuu za magazin "Pipl", ona kaže da još uvek oseća prisustvo muža u srcu i svom domu.

"Ja sam još udata za Renea", kaže Selin. "On je i dalje moj muž. Kad moramo na put, zbog terapija koje primam i lekarskih pregleda, uvek nosim njegove slike", priča pevačica koja je otkrila kako su izgledale njene godine otkako se razbolela.

Dokumentarac pod nazivom "Ja sam Selin Dion" biće prikazan 25. juna, a neki inserti su već objavljeni. Sin Rene Čarls (23) i blizanci Edi i Nelson (13), takođe, veoma pažljivo neguju uspomenu na oca. "I kad su bili mali, stalno su ljubili njegove slike. Ako je bio u kući, dok je bolovao, pričali su mu šta će da gledaju na televiziji, šta im se sviđa. Ja i sada stalno primam razne signale od Renea", tvrdi Selin.

selin dion 0876143648.jpg
Profimedia 

Nakon što joj je postavljena dijagnoza, 2022. godine, pevačica je retko napuštala kuću u Las Vegasu. Terapije podrazumevaju intenzivnu rehabilitaciju pet dana u nedelji. Prethodno se godinama borila sa tegobama kojima niko nije znao uzrok.

Sada je odlučila da progovori pod veoma specijalnim uslovima - uz rediteljku Ajrin Tejlor bio je tu samo njen kamerman. "Jednom smo doveli i snimatelja zvuka, pa smo zaključili da je gužva", kaže Ajrin. Svet s nestrpljenjem čeka da konačno zaviri u intimu Selininog života. 

selin dion 0881143763.jpg
Profimedia 

"Moji obožavaoci znaju da nisu sve moje pesme srećne, ali da su sve veoma iskrene", kaže Selin. "Takva je i ova `pesma`". Pročitajte i zašto je Selin Dion želela da napusti Ameriku.

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.