Oprva Vinfri (70) je smeštena u bolnicu zbog teško narušenog zdravstvenog stanja. Iskusna voditeljka je, navodno, obolela od jakog stomačnog virusa zbog kojeg je neprekidno povraćala i imala dijareju.

O njenom stanju je govorila Gejl King, Oprina najbolja prijateljica i, takođe, poznata TV novinarka. Da bi opravdala Oprino odsustvo iz emisije, ispričala je da je voditeljka u bolnici.

opra vinfri gejl king 0843575419-min.jpg
Profimedia 

Opra je trebalo da predstavi pisca Dejvida Vroblevskog, čija je knjiga "Familiaris" najnovija preporuka njenog čuvenog književnog kluba.

 Još nije otkriveno kad je Opra primljena u bolnicu, a mnogi su zabrinuti, jer je ona proteklih meseci izgubila više od 30 kilograma. Nedavno se, podsetimo, našla na naslovnim stranama jer je otkriveno da je koristila lekove za dijabetes koji se zloupotrebljavaju za mršavljenje.

opra vinfri 0829634483-min.jpg
Profimedia 

Prema rečima Gejl King, zdravstveno stanje Opre Vinfri je sada stabilno, odmara se i svaki dan se oseća sve bolje. Pročitajte i zašto je Opra bila šokirana kućama u Danskoj.

BONUS VIDEO:

"NE PANIČITE, SIMPTOMI MOGU BITI OD BILE KOJE INFEKCIJE" Poznati pulmolog savetuje: Imunološki sistem drži virus pod kontrolom! Kurir TV

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.