Fudbalska legenda Mateja Kežman čeka šesto dete sa svojom trećom suprugom Tarom Šumonjom. Lepe vesti podelila je srećna mama, koja je na Instagramu pokazala stomak u poodmakloj trudnoći. Prvu trojicu naslednika, Lazara, Aleksandra i Jakova, dobio je u braku sa suprugom Natalijom, dok je sa Marijom Perković dobio sina Filimona. Sa Tarom takođe ima sina, rođenog 2019. a obožavatelji proslavljenom paru priželjkuju devojčicu, posle 5 dečaka.

Velika ljubav Mateje Kežmana bila je prva supruga Emilija, sa kojom je sportista proveo 11 godina u braku. Počeli su da se zabavljaju još dok je Mateja bio na početku karijere. Igrao je za Radnički iz Pirota, a Emilija je išla u srednju školu. U početku su se veoma dobro slagali, ali onda su nastali problemi koje nisu uspeli da prevaziđu zajedno. Razveli su se 2015. godine, a problemi su se nastavili oko alimentacije i imovine vredne 15 miliona evra.

"Venčali smo se veoma mladi, tada sam bila sigurna da je on čovek kojeg ću voleti ceo život. Vremenom, počeli su da nam se razlikuju navike, mišljenja i ambicije. Prestali smo da budemo tolerantni jedno prema drugom, ali su i daljina i razdvojenost zbog Matejine fudbalske karijere učinile svoje. Nismo imali samo jedan konkretan razlog kada smo odlučili da svako krene svojim putem", rekla je Emilija onda kada su javnosti objavili da se razvode 2012. godine.

Osvrnula se i na to koliko joj je bilo teško da se sa razvodom nosi kao javna ličnost, jer su se u novinama pojavljivale brojne netačne priče o Matejinim aferama.

"Teško mi je, sve ovo je psihički nepodnošljivo za mene i moju porodicu jer svakog dana strahujemo šta ćemo pročitati u novinama. Bitno mi je samo da decu zaštitim od toga", rekla je tada za "Press" Emilija.

Emilija danas izgleda bolje nego ikada, a na svom Instagram nalogu često deli fotografije iz teretane ili sa trčanja, gde se vidi da je zaista u dobroj formi

Pogledajte i kako izgleda prva supruga Miloša Timotijevića.

BONUS VIDEO:

KEŽMANOVA ĆERKA IZGLEDA BRUTALNO! Naslednica fudbalera postala MANEKENKA! Posle srpskih pista, čeka je NJUJORK! (KURIR TELEVIZIJA) Kurir televizija

 Tekst: Lepa&Srećna/K.L.