"Kad je moja supruga saznala da sam dobio dete sa drugom ženom, naš brak je počeo da umire", kaže Kajl Voker (33) koji je danima tema svih svetskih medija. Slavni fudbaler engleskog tima "Mančester Siti" hteo je da sakrije novu preljubu, ali žena je saznala za nju na najgori način.

Ljubavnica je lično kontaktirala Eni Kilner, suprugu sportiste i na preko Instagrama joj poslala poruku da je rodila ćerku. Da sve bude još gore, ovo je drugo vanbračno dete Kajla Vokera.

On je u vezi sa Lorin Gudmen već godinama, ali je ženu ubeđivao da je to samo "prolazna priča". Pre tri godine je Lorin rodila dečaka i tad je žena saznala za sve.

"Nisam mogao da priznam Eni, znam da je to sebično s moje strane", kaže Kajl. "Ja o njoj imam visoko mišljenje, ona verovatno ovo ne bi razumela", kaže fudbaler pravdajući se kako veoma poštuje svoju ženu i kako mu je žao što je povredio svoju "najbolju prijateljicu u životu".

lorin gudman ljubavnica 0836570182-min.jpg
Profimedia Lorin Gudman se retko pojavljuje u javnosti.

Voker se sada trudi da spase brak. Eni se udala za Vokera iako je saznala za prvu preljubu, već je imala dvoje dece u vezi sa njim. Ni posle ženidbe, 2021. godine, preljubnik se nije smirio.

"Bila je počela da mi veruje", objašnjava Voker. "Udala se za mene, ali je stalno odbijala da izgovori reči `volim te`", žali se fudbaler. Ljubavnica je razotkrila novo neverstvo i rođenje drugog deteta u trenutku kad je supruga bila ponovo u drugom stanju.

zena fudbalera kajla vokera eni 0840741421-min.jpg
Profimedia Supruga Kajla Vokera Eni

"Ne bih je krivio ni da se razvede od mene", kaže Voker koji se, u međuvremenu" iselio ih skupocene vile gde sad živi samo njegova supruga i trojica njihovih sinova. Međutim, još gaji nadu da će se pomiriti, jer je poznato da Eni još nije kontaktirala advokata.

Na Instagramu, fudbaler je uputio novu poruku svima pokušavajući da odobrovolji ljutitu suprugu.

"Eni je sjajna žena i mogu samo da se izvinim za nemir koji sam izazvao. Ona je toliko dugo u mom životu i to se nikad neće promeniti, za ljubav naše dece. Molim vas da poštujete privatnost naše porodice, a naročito male dece, dok se trudimo da izađemo iz ovog teškog perioda", napisao je Kajl. Pročitajte i šta kaže Verica Rakočević - zašto njen brak dugo traje.

BONUS VIDEO:

NAKON RAZVODA I GUBITKA MNOGO KG, KRSTINJA IMA NOVOG DEČKA! Otkrila za Kurir TV detalje ljubavnog odnosa SVI ŠOKIRANI KO JE ON Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.