Mnogi su danas bili iznenađeni kada je Miloš Timotijević objavio fotografiju sa burmom. U prvi mah mislilo se da se glumac zvanično venčao sa Dunjom sa kojom je, kako je poznato, u braku već 13 godina. Međutim, istina je da se glumac od Dunje razveo u tajnosti i već venčao sa drugom ženom. Miloševa nova izabranica je Tijana Simić koja živi i Portugalu. 

Glumac je o svojoj, sada već bivšoj supruzi uvek govorio o superlativu.

"Dunja ne voli da se eksponira i zato nema njenih fotografija u medijima. Ipak, uz mene je u potpunosti. U svakom poslu je neophodna podrška supružnika, ne samo nama glumcima. Ako imate osobu koja veruje u vas, onda je sve lakše. Imate četvoro očiju, dva srca, dva mozga, dve glave za razmišljanje", rekao je svojevremeno, a na premijeri predstave, pre samo dva dana, pričao je o svojoj sada već bivšoj supruzi, a da nije ni nagovestio da više nisu zajedno.

Bivša žena Miloša Timotijevića, Dunja Galić nije volela da se medijski eksponira, a ovo je jedna od njenih retkih fotografija koja je pronašla put do javnosti. Fotografija je nastal u Parizu, gde su Miloš i Tamara Krcunović igrali svoju hit seriju "Scene iz bračnog života”.

Bivša žena Miloša Timotijevića
Instagram/Printscreen/cokabroz 

Još Dunjinin fotografija pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Prva žena Miloša Timotijevića

Fotografije sa venčanja Miloša Timotijevića i Tijane Simić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/printscreen/deethebee Oženio se Miloš Timotijević

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna