Merjem Uzerli, koja se proslavila kao sultanija Hurem u seriji "Sulejman veličanstveni", opet je u centru pažnje medija zahvaljujući svom novom projektu.

U pitanju je serija "RU", u kojoj ona glumi Rejan, ženu koja ima 38 godina i zaljubljuje se u Uzera, momka kojem je tek 18. Njih dvoje proživljavaju veliku romansu, u jednom gradiću na obali Egejskog mora.

"Rejan ima karakter koji je u nekim aspektima sličan mome", priča Merjem za magazin "Hurijet". "I kad padne, ona se uvek ponovo podigne." Glumici turskog porekla koja živi u Nemačkoj je agenda stalno puna.

Samo što je završila sa Kanskim festivalom i lansiranjem serije, čeka je snimanje nove reklame za jedan globalni brend. "Sada čitam nove scenarije i tražim sebi ulogu za koju osećam da mi najbolje pristaje", objašnjava Merjem.

Za poslednju ulogu je dobila mnogo pohvala, ali stižu i kritike na račun njenog izgleda koji je "upadljivo veštački" uz mnogo mlađeg kolegu Buraka Berkeja Agkula.

"Izgleda kao da je starija od njega 20-30 godina", "kao da joj je sin", "ništa joj ne vredi sva ova plastika, prirodnije je lepše", komentari su obožavalaca koji su već intrigirani odnosom između Merjem i Buraka.

Slavna "sultanija", međutim, tvrdi da su joj u srcu samo porodica i moj posao. "U privatnom životu, još čekam pravu osobu. A to je teško čekati, teško je da ne uradite nešto pogrešno u tom procesu. Ali nisam odustala, još se nadam ljubavi. Verujem da će me prava ljubav pronaći", kaže Merjem. "Trenutno sam srećna i ovako sama."

merjem uzerli 0873120380-min.jpg
Profimedia 

Na pitanje - ko je "prava osoba", lepotica odgovara: "To je onaj ko je na vašem nivou u duhovnom smislu, onaj koji vam je pravo društvo. To je osoba s kojom delite iste ciljeve i perspektivu, tako da možete da podržavate jedno drugo." Pogledajte još njenih slika u galeriji, da li vam se promenila? Pročitajte i zašto se slikala u devetom mesecu trudnoće... 

Profimedia Turska glumica se proslavila ulogom sultanije Hurem

BONUS VIDEO:

GLEDATE SULEJMANA, a ovo ne znate o Srbima i Turcima! MONDO

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.