Tragičan zemljotres u Turskoj izazvao je ogromnu patnju, a slavne ličnosti u ovoj zemlji, kao i širom sveta pomažu da se prikupi pomoć. Naporima se pridružuju popularni glumci, a među njima je i Merjem Uzerli.

Lepa glumica rođena u mešovitom braku u Nemačkoj osvojila je ogromnu publiku ulogom u seriji "Sulejman Veličanstveni". Kao Hurem se proslavila i daleko van granica Turske, a njena popularnost ne prestaje iako se dugo nije pojavila sa nekom novom ulogom.

Merjem je iza sebe ostavila dve burne ljubavne veze i sada uživa u majčinstvu, gajeći devojčice Laru i Lili. Žive u Nemačkoj, ali glumica oseća i veliku odanost prema Turskoj i narodu u zemlji svojih predaka. Zato je spremna da da sve od sebe kako bi se ugroženima što pre pomoglo.

Dok će glumci kao što su Halit Ergenč, Džan Jaman i Demet Ozdemir učestvovati u specijalnoj humanitarnoj akciji teleton od koje će ukupna sredstva biti usmerena područjima pogođenim zemljotresom, Merjem je rešila da krene na drugu stranu. Prvo je objavila veliki crni znak tuge na Instagramu i zamolila za pomoć.

Sada je iskoristila ogromnu popularnost u arapskom svetu kako bi prikupila što više novca, pa je došla u Dubai gde je održana gala priredba u čast najuticajnijih ljudi u prethodnoj godini po izboru magazina Tajm.

Za Merjem je odlazak u Dubai prilika da se podseti lepih uspomena, jer je provela divne dane odmora u ovom gradu. Međutim, mnogi slute da joj to otvara i ranu na srcu kad se priseti ljubavne veze sa Baselom Alzarom. Upravo tu su njih dvoje, prema medijskim napisima, i oni kovali lepe planove. Egipatski voditelj u kojeg se sultanija Hurem bila zaljubila trebalo je da se u Dubaiju upozna s njenom porodicom, ali se cela romansa završila bez očekivanog hepienda.

Merjem je spremna da prošlost ostavi iza sebe i da učini sve što može kako bi u ovom gradu prikupila to veću pomoć za svoje postradale sunarodnike.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna