"To više nije prava Hurem", "Loše su odrađeni fileri", "Kakva je to nekad bila žena", samo su neki od komentara na račun Merjem Uzerli koja se pojavila na crvenom tepihu Kanskog festivala.

Glumica koju svi pamte kao ženu Sultana Veličanstvenog, iz istoimene turske serije, privukla je veliku pažnju. Dobila je, istovremeno, i pohvale i kritike.

Mnogima se dopala njena haljina u efektnoj crno-bež kombinaciji, kao i neobičan crni veo. Drugima se baš on nije svideo, pa su je odmah prozvali "crna udovica".

merjem uzerli 0777128848-min.jpg
Profimedia 

Žene su primetile da joj je ten odličan i da neutralna, neupadljiva šminka deluje vrlo moderno. Međutim, šminkeri podsećaju da je baš za takav izgled neophodno naneti slojeve i slojeve mejkapa. Ipak, najviše komentara je izazvao njen oblik lica.

Značajno suženi obrazi deluju kao da je rađeno vađenje masti iz ove regije. Botoks je svakako primenjen na sve kritične tačke, dok se oko jagodica još vode polemike. Pitanje je da li je i tu bilo dodavanja hijalurona ili su one istaknute samo zato što su obrazi suženi.

merjem uzerli 0777253162-min.jpg
Profimedia 

Oni koji su voleli jedru lepotu sultanije Hurem su vrlo razočarani. "Ono je bila prava žena, sad Merjem liči na neku običnu, američku manekenku", pišu joj u komentarima.

 Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna